Welkom op onze website. We willen jullie via deze weg de komende drie jaar op de hoogte houden van de avonturen die wij als gezin gaan meemaken in Peru. Naast een aantal praktische zaken en wat achtergrond over ons, het werk dat we in Peru gaan doen en wat ons daartoe beweegt willen we regelmatig een kort berichtje plaatsen om jullie te laten weten hoe het ons vergaat. Dit is het eerste berichtje, dat er nog vele mogen volgen!

Onze plannen om naar Peru te emigreren beginnen steeds meer tastbaar te worden, spannend! We zijn bezig om spullen te sorteren, verkopen of weg te geven en ons huis wordt stukje bij beetje leger. Daarnaast hebben we veel ‘laatste’ dingen, laatste keer fractieoverleg, laatste keer gemeenteraad etc. Vikki heft eind september haar laatste werkdag als fysiotherapeute in Bergeijk gehad. Ter ere hiervan hadden haar collega’s een afscheidsfeestje georganiseerd (en dat was gezellig, zie de foto).

Steven had zijn laatste werkdag bij PwC begin oktober en neemt echt afscheid van zijn collega’s op een afscheidsborrel eind oktober. Daar zal overigens ook de oprichter en directeur van het Diospi Suyana ziekenhuis aanwezig zijn om een presentatie te geven. We voelen ons gesteund en bemoedigd door alle lieve reacties van onze collega’s en kijken terug op 4 (Steven) en 5 (Vikki) werkjaren waarin we veel hebben geleerd!

Ondertussen hebben we een aantal dagen in Zeeland doorgebracht met het gezin van Vikki. Momenteel zijn we in Engeland waar we veel familie ontmoeten en afscheid van hen nemen.

Leuk dat je tot zover hebt doorgelezen en we houden jullie op de hoogte van onze voorbereidingen.

Steven en Vikki