Twee weken geleden was het zover, onze eerste hele week vakantie sinds we in februari 2018 naar Curahuasi kwamen! We zijn een weekje naar Iquitos geweest waar we de eerste 2 dagen in een heel mooi hotel verbleven. Daarna gingen we op bezoek bij Dave en Michele Mahon en hun 3 kinderen. Dit Engelse gezin hebben tijdens onze periode in Arequipa leren kennen en het was heel leuk om ze weer te zien!

Iquitos is echt een andere wereld dan Curahuasi en dat hadden we echt even nodig. Geen bergen maar jungle, geen droge maar heel vochtige lucht, geen koele nachten maar 30 graden om 8 uur in de avond etc. De mensen zien er anders uit, de muziek is anders en het eten is anders. Het voelde voor ons bijna niet als Peru aangezien het Peru dat wij kennen bestaat uit bergen, bergen en nog meer bergen.

De kinderen hebben heel veel plezier gehad samen en de volwassenen hebben lekker gekletst en uitgerust en we hebben een geweldige dag op en in het water gehad. Verder hebben we een aantal dagen rustig in en rond het huis van de familie Mahon doorgebracht aangezien Leah flink last van haar buik had. 

Maar genoeg gezegd, foto’s zeggen meer šŸ™‚