Het leven is niet alleen meer ach en wee. Zo hebben wij net een paar heel leuke weken gehad. Op 15 juli kwamen mijn (Steven) ouders aan in Peru en een dag later kon ik ze ophalen in Cusco. Na een lekkere lunch op hoogte (Cusco ligt op bijna 3.400 meter hoogte) reden we samen naar Curahuasi waar Vikki en de kinderen blij waren met de komst van opa en oma. We hebben erg genoten van de tijd samen en het was jammer om ze na bijna 3 weken weer te zien vertrekken, maar dat hoort er nu eenmaal bij.

Op 22 juli 2011 stapten Vikki en ik in het huwelijksbootje. Op 22 juli 2021 vierden wij dan ook ons 10-jarige huwelijk. En wat zijn we gezegend de afgelopen 10 jaar. We begonnen als studenten in een sociale huurwoning in een flatgebouw dat ondertussen al is platgegooid. Een flink aantal verhuizingen later wonen we in de bergen van Peru en werken we bij dezelfde organisatie. We zijn gezond en we hebben prachtige kinderen gekregen. Soms wordt er gezegd dat je op je hoogtepunt moet stoppen maar wij hopen samen toch nog even door te gaan. Omdat mijn ouders op de kinderen pasten konden Vikki en ik voor 2 nachtjes naar een heerlijk hotel in Cusco om onze trouwdag te vieren en daar hebben we echt van genoten!

Op 24 juli werd Leah 7 jaar en dat moest natuurlijk ook gevierd worden. Vikki had een mooi feestje gepland en Leah had haar vriendinnetjes allemaal uitgenodigd. Helaas waren er wat coronabesmettingen in de omgeving waardoor we besloten om het feestje te verzetten. Het goede nieuws was dat we een lekkere taart hadden die we nu met minder mensen moesten opeten. Het feestje staat nu voor komend weekend op het programma.

20210724_113850