Een paar weken geleden hebben we na 4 jaar afscheid genomen van Diospi Suyana en zijn we uit Peru vertrokken. We zijn heel erg dankbaar voor de mogelijkheid om bij Diospi Suyana te hebben mogen werken. We hebben mooi werk gedaan en we hebben veel geleerd. We hebben heel veel leuke mensen leren kennen, zowel op het werk, in de lokale kerk en in Curahuasi. We zijn God dankbaar voor de afgelopen 4 jaar maar we willen ook jullie heel erg bedanken! Zonder jullie betrokkenheid bij ons werk en onze familie op verschillende manieren was ons werk absoluut niet mogelijk geweest, bedankt!

Simeon op het centrale plein van zijn geboortedorp Curahuasi

Afscheid op school

De kids zijn blij met de shirts die ze kregen van Diospi Suyana

Laatste zondag in de lokale kerk

Laatste keer langs het bord van Diospi Suyana

De reis naar Nederland is erg goed verlopen. We merken dat het reizen voor ons en ook voor de kinderen steeds wat makkelijker wordt. Maar 12,5 uur in een vliegtuig blijft toch lang. We genieten nu heel erg van tijd met familie en vrienden. Stiekem hopen we nog op wat sneeuw de komende weken!

Vertrek uit Lima

Onderweg naar het vliegveld

Op 11 januari hopen we naar Colombia te vertrekken. Steven zal daar aan de slag gaan bij Samaritan’s Purse. Dit is een Amerikaanse christelijke hulporganisatie die wereldwijd actief is. In Colombia hebben ze twee opvanglocaties voor Venezolaanse migranten die Colombia binnenkomen. We zullen in Bogotá wonen en Steven zal met enige regelmaat naar de opvanglocaties in Cúcuta en Bucaramanga. We zijn momenteel bezig met het voorbereiden van documentatie voor het aanvragen van onze visa in Colombia en we lijken een goede school voor de kinderen te hebben gevonden. Verder kijken we erg uit naar de geboorte van ons dochtertje eind februari/begin maart. De rol bij Samaritan’s Purse is overigens een betaalde en financiële ondersteuning is binnenkort dan ook niet meer nodig. We willen alle mensen die ons financieel hebben ondersteund tijdens onze jaren in Peru nogmaals erg bedanken. Jullie hebben het mede mogelijk gemaakt dat wij ons daar konden inzetten voor de Quecha bevolking.

Kerst 2021

We hopen jullie ook vanuit Colombia nog via deze website op de hoogte te houden van hoe het met ons gezinnetje gaat. Voor nu wensen we jullie een heel fijne jaarwisseling en een gezegend 2022!