In Nederland waren we al niet gewend om geld over de balk te smijten maar nu het elke maand een verrassing is wat er binnenkomt letten we nog extra goed op de kleintjes. Olivia heeft dit nog niet helemaal begrepen.

Een paar dagen geleden kwam ze de keuken binnen om tegen Vikki te zeggen dat ze een muntje in haar mond had. Terwijl ze dit aan het zeggen was slikte ze het muntje per ongeluk in. Na overleg met de kinderarts hebben we het muntje hebben we de afgelopen dagen de inhoud van de luiers van Olivia met net wat meer aandacht dan normaal bekeken maar helaas, geen muntje. Daarom ben ik vandaag met de meiden naar het ziekenhuis gegaan om een röntgenfoto te maken van Olivia.

Het maken van de röntgenfoto maakte nogal wat indruk op Olivia, ze was er helemaal stil van. In eerste instantie leek het muntje nog best hoog vast te zitten. Het ‘muntje’ dat te zien is op de foto (links van haar ruggengraat) bleek echter een knoopje op Olivia’s rug te zijn.

 

Wellicht is het muntje toch al weg of anders zit het in ieder geval niet op een plek waar het echt kwaad kan en komt het er binnenkort toch nog uit. Mochten we het muntje nog tegenkomen, dan gooien we het toch maar weg denk ik…